Redirecționează 3.5%

Redirecționează procent din impozitul tău pe venit.

Ce înseamnă pentru tine?

În fiecare an ai puterea de a decide ce se întâmplă cu impozitul tău pe venit. Este modul în care poți susține cauzele aproape de sufletul tău. Important: nu trebuie să te decizi pentru o singură cauză, ci poți împărți impozitul în procente și menționezi în formular cât vrei să revină Casei Bune. Noi suntem recunoscători pentru orice sumă.

Ce înseamnă pentru noi?

La Casa Bună ne ocupăm de educația copiilor scăpați printre crăpăturile sistemului de învățământ sau provenind din medii cu probleme. Mai multe fonduri înseamnă mai mulți copii cu o șansă mai mare la o viață normală.

Educație

Înainte de pandemie aduceam la Casa Bună la sfârșit de săptămână preșcolarii și școlarii pentru teme. Odată cu pandemia ne-am reinventat. Am mutat temele în online. Lucrurile merg atât de bine, că unii copii fac chiar mai multe lecții decât înainte.

Sănătate & nutriție

Pe cât posibil, învățăm copiii ce înseamnă să mănânci sănătos și cum trebuie să ai grijă de corpul propriu. Fie că e vorba de controale oftalmologice, stomatologice sau analize de rutină, sprijinim unde este nevoie.

Vocație

Credem că cel mai bine se învață făcând. Pregătim copiii pentru noile domenii din piață prin ateliere distractive și interactive. Facem împreună engleză, programare, croitorie, astronomie și fizică experimentală.

Îți mulțumim!

Dacă există mai multe cauze către care vrei să redirecționezi, nu trebuie să faci alegerea Sofiei. Menționează doar în formular cât vrei să redirecționezi către Casa Bună. Cum poți redirecționa? Simplu. Descarci, imprimi, completezi și trimiți. Am detaliat mai jos pașii.

Descarcă

Descarcă formularul și imprimă-l. Sunt doar două pagini în format A4.

Completează

Datele noastre sunt deja completate. Ce trebuie să faci tu este să adaugi datele tale personale (nume,  prenume, CNP, adresa completă etc). Nu uita să specifici procentul pe care dorești să îl donezi. 3,5% este maximul pe care îl poți redirecționa. Important! Documentul are și o anexă. Nu uita să o completezi și pe aceasta. Dacă mai ai neclarități legat de cum să completezi, am pregătit documentul din linkul de mai jos cu lămuriri suplimentare.

Vezi instrucțiuni de completare (PDF) ›

Trimite

Ai completat formularul? Felicitări!

1. Scaneaza-l sau fotografiaza-l si trimite versiunea digitala pe email la contact@34.116.232.147

2. Daca completezi direct online, lasam mai jos datele Asociatiei:

Denumire entitate nonprofit: Asociatia Casa Buna

CUI: 42895238

Cont IBAN (RON): RO47BTRLRONCRT0566398301