Bine ai venit pe pagina noastră “Donează prin Achiziția Unor Produse”! 

Suntem încântați că dorești să sprijiniți eforturile voluntarilor de la Casa Bună Sânpetru. Prin achiziția produselor noastre personalizate, vei contribui direct la susținerea activităților noastre educaționale.

Produsele disponibile pentru achiziție sunt:

* Tricouri Tehnice pentru Sport: Foarte confortabile și calitative, aceste tricouri sunt perfecte pentru orice tip de activitate sportivă. Disponibile în diverse mărimi, ele sunt ideale pentru antrenamente, competiții sau mișcare în natură!

* Căni Personalizate: Dimineața începe mai bine cu o cană de cafea sau ceai, iar cănile noastre personalizate sunt un mod minunat de a-ți începe ziua. Totodată, acestea sunt perfecte pentru a fi oferite cadou cuiva drag!

* Plase Personalizate: Durabile și practice, plasele sunt perfecte pentru cumpărături, mersul la plajă sau pentru a transporta diverse lucruri. Fiecare plasă este unică, fiind pictată manual de copiii de la Casa Bună Sânpetru, adăugând astfel o notă autentică fiecărui produs. 

Fiecare achiziție pe care o faci este o cărămidă în plus la temelia unei fundații importante în societatea noastră: educația. Veniturile generate din vânzarea acestor produse sunt direcționate către susținerea activităților noastre educaționale, oferind resurse și oportunități pentru copiii și tinerii din comunitatea noastră.

Prin gestul tău de a cumpăra aceste produse, contribui la o cauză nobilă și ajuți la construirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare. Donația se poate face urmând unul dintre linkurile de pe produsele de mai jos.

Îți mulțumim pentru sprijin și implicare!

Produsele le puteți ridica de la sediul nostru, sau le putem livra noi în zona Brașovului. Contactează-ne pentru orice întrebări legate despre acestea.

Puteți efectua o donație urmând unul dintre linkurile de pe produsele de mai jos.

Tricou tehnic pentru sport